Εγγραφή & Διαμονή

Κλινικά Φροντιστήρια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θεατρική Παράσταση

 

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου η ΕΝΕ προσφέρει σε όλους τους εγγεγραμένους συνέδρους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΜΑΤΤΙΑ ΠΑΣΚΑΛ».

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ παρουσιάζει το κορυφαίο δημιούργημα του Νομπελίστα Ιταλού δραματουργού Λουίτζι Πιραντέλλο «Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΜΑΤΤΙΑ ΠΑΣΚΑΛ» (σε διασκευή απ’ το ομώνυμο μυθιστόρημα) για πρώτη φορά στο ελληνικό θέατρο.

H διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Πέτρου Αυγερινού, τα κοστούμια και η μουσική επιμέλεια της Δώρας Παπανικολάου και οι φωτισμοί του Ιάσονα Χάμιλτον Φάουλ.
Στο ρόλο του ΜΑΤΤΙΑ ΠΑΣΚΑΛ ο Πέτρος Αυγερινός. ΑΔΡΙΑΝΗ η Δώρα Παπανικολάου.

Η παράσταση πραγματοποιείται στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία (Δωδώνης 6), το Σάββατο 10 Μαΐου 2014.
Ώρα Έναρξης: 8:00 μμ.

 

Μετακίνηση

Η ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΣΘΩΝΕΙ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 7ου Πανελλήνιου και 6ου Πανευρωπαϊκού  Νοσηλευτικού Συνεδρίου της, ανακοινώνει ότι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σύνεδροι, αναφορικά με τη μετάβασή τους στα  Ιωάννινα, θα μισθώσει πούλμαν από την Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη.

 

Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται στο ποσό των 45€ (για μετάβαση και επιστροφή συνολικά) από Αθήνα και Πάτρα και 30 € από Θεσσαλονίκη και ισχύει για όσους έχουν προηγουμένως τακτοποιήσει οικονομικά την εγγραφή τους στο Συνέδριο.

 

Σημείο συνάντησης για Αθήνα: 08.05.2014 στις 09.00 πμ στο ξενοδοχείο Hilton
Σημείο συνάντησης για Θεσσαλονίκη: 08.05.2014 στις 09.30 πμ στο Λευκό Πύργο

 

Θα προγραμματίσουμε αναχώρηση και από Βόλο – Λάρισα και από Αλεξανδρούπολη με κόστος 45€.
Oι παραπάνω αναχωρήσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την προϋπόθεση ότι θα συμπληρωθούν τουλάχιστον35 θέσεις σε κάθε πούλμαν.


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το όνομά τους για τη μεταφορά με τα πούλμαν στην εταιρεία διοργάνωσης του Συνεδρίου FREI στο
e-mail: registration@enne2014.gr ή φαξ στο 210 3219296.

 

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνεται στον παρακάτω λογαριασμό:

Αριθμός Λογαριασμού: Alpha Bank IBAN: GR 29 01401200120002320005353

 

Οι κρατήσεις θα γίνονται μέχρι 2 Μαΐου 2014.

 

Έγκριση ΕΟΦ

Newsletter

   

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Δηλώσεις συμμετοχής για τα Κλινικά Φροντιστήρια θα γίνονται στη Γραμματεία του Συνεδρίου όπου θα λειτουργεί στο ξενοδοχείο Grand Serai 8-11 Μαΐου.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Οι κρατήσεις των πούλμαν θα γίνονται μέχρι 2 Μαΐου 2014.